dijous, 26 de novembre del 2009

L'EDITORIAL CONJUNT DE 12 DIARIS CATALANS DEIXARÀ RESPIRAR ALS SOCIALISTES

L'EDITORIAL CONJUNT DE 12 DIARIS CATALANS EN FAVOR DE CATALUNYA, DEIXARÀ QUE EL GOVERN RESPIRI UNS DIES. Els del PP ara podran atacar durant uns dies els mitjans de comunicació de Catalunya i Catalunya.
La feina de l'oposició és la de vigilar al govern, però l'oposició del PP va molt més enllà de qualsevol límit, i novament s'ha demostrat amb el tema de l'Alakrana, tot i que cal dir que van ser capaços de moderar-se durant els darrers dies del segrest.
Ara, un cop alliberats, van tornar a la càrrega, i la veritat és que es podia tenir la impressió que havien anat perfilant diversos discursos depenent del desenllaç final. Si no s'hagués pagat rescat, segur que ja tenien un discurs preparat en el qual els tractaven d'irresponsables per posar la vida de més de 30 persones en perill. Si s'hagués fet ús de la força armada, com reclamen els del PP, també haurien posat el crit al cel, i així podríem dir dels diversos supòsits possibles.
El PP es pren la feina de ser a l'oposició molt seriosament i per oposar-se, s'oposa a quasi tot per sistema.

Els del PP quan van estar al govern, lluny de resoldre problemes, van crear-ne molts i alguns d'ells foren molt greus. Cada cop que pretenen alliçonar, més d'un es deu preguntar si és que pateixen amnèsia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.