dimecres, 11 de novembre del 2009

QUE ES JUBILIN I DISFRUTIN DE LA VIDA I

QUE ES JUBILIN I DISFRUTIN DE LA VIDA I- Rodrigo Rato - En saber que volien col·locar Rato a presidir Caja Madrid vaig recordar el mite de Sísif, sempre es va repetint el mateix. Són uns quants que utilitzen la política com a trampolí per entrar a grans empreses o institucions on es poden lucrar de per vida. Rodrigo Rato cobra de l'FMI una pensió anual vitalicia de 54.536 euros per haver estat durant uns 3 anys director gerent del Fons Monetari Internacional (FMI).
http://www.elpais.com/articulo/economia/Rato/cobrara/Fondo/pension/anual/vitalicia/54536/euros/elpepueco/20070801elpepueco_14/Tes?

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=429420&idseccio_PK=1009

http://www.eleconomista.es/mercados-cotizaciones/noticias/255683/08/07/Economia-Finanzas-Rodrigo-Rato-cobrara-del-FMI-una-pension-anual-vitalicia-de-54536-euros.html

1.- Cobra aquesta pensió i podria ben ser que també estigués en algun Consell d'Administració, la meva pregunta és: és que no hi ha cap aturat capaç de presidir Caja Madrid?
2.- Per altra part, renunciarà a la pensió de l'FMI mentre treballi aquí?
3.- Si un dia es jubilés de veritat, quantes pensions cobraria?

Sr Rato, encara és jove, disfruti de la vida i jubili's de veritat, que només amb el que cobra de l'FMI, hi ha molts jubilats que no ho cobren ni en somnis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.