dijous, 22 d’octubre del 2009

La manifestació antiavortament de Madrid

La setmana passada es van manifestar a Madrid un gran nombre de persones afins al PP i/o al sector més carca de l'església. Aparentment la manifestació havia de ser una protesta per la nova llei d'avortament que permet que les noies majors de 16 anys puguin avortar sense permís dels tutors legals. Però per allà es veien pancartes contra l'avortament en general (quan manava el PP no crec que es manifestessin).
Costa força muntar una manifestació multitudinària, per tant, no és d'estranyar que aprofitin i treguin diversitat de pancartes. Evidentment estava muntada en contra de no ser ells els que són al poder, de fet, encara no han acceptat la derrota electoral de les darreres Generals. I si algú mirés amb lupa les declaracions que van fer en el seu moment potser es veuria com més d'un hauria d'anar a la garjola, per ser capaç de dir que han guanyat les eleccions perquè la bomba de l'estació de Madrid era d'ETA. A més, em consta que des del govern anaven telefonant a tots els diaris i mitjans de comunicació dient que l'atemptat era d'ETA, mentre que als mitjans d'informació estrangers no es deia el mateix.
Francament, que s'ho facin mirar tots plegats, però es pot interpretar com: si ETA tira bombes nosaltres en sortim beneficiats.

No sé si de pas també van treure les pancartes que tenien a les golfes en contra del cava, dels productes catalans i de pas ja en contra de Catalunya i del País Basc.

La lectura dels diversos mitjans de comunicació sobre el nombre de participants no era coincident, i la de la majoria de mitjans no coincidia gens amb les dades que donava l'organització. En aquest sentit, aquest dilluns, Pablo Motos a El hormiguero de la Cuatro, en feia una escenificació interessant, i des del meu punt de vista, genial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.