dissabte, 12 de setembre del 2009

DRETS CONCULCATS

Si al final del dia d'ahir hagués posat un titular sobre l'11 de setembre, seria el de DRETS, i potser més concretament drets conculcats

Parlar pel mòbil en una comissaria del C/ Sant Antoni Maria Claret de Barcelona pot resultar perillós
El divendres 11 de setembre, mentre esmorzava vaig escoltar per la ràdio la notícia apareguda al Punt, d’una dona sud-americana que havia anat a una comissaria de policia de Barcelona a tramitar el DNI del seu fill i que va acabar denunciada i detinguda per un agent només pel fet de parlar pel mòbil. Sembla però que més aviat era per parlar en català.

El Defensor del Menor i la Belén Esteban
El Defensor del Menor de la Comunitat de Madrid demana a la Fiscalia de Menors una actuació d’ofici en defensa de la protecció de la filla de Belén Esteban ja que la seva mare vulnera “de manera permanent” el seu dret a la intimitat i a la pròpia imatge, pel fet de ventilar la seva vida privada en diversos platós de televisió.
Tb ha estat una situació molt surrealista que precisament la B.E. se n'assabenti per un programa de televisió degut a filtracions en l'administració. Esto pinta a Chivo Expiatorio, ja que fa la tira d'anys que les televisons mostren vida i miracles de famosos i fills seus.

Boicot a l'actuació de Noa en l'acte institucional de l'11 de setembre

El col·lectiu Aturem la guerra i alguns membres d'Iniciativa van fer públic el seu rebuig a l'actuació de Noa en l'acte institucional de la diada. Els motius del boicot exposats al debat.cat són: "Aquesta artista va estar fent declaracions xenòfobes contra la població de Gaza el gener passat quan ells patien el bombardeig israelià i no se n'ha volgut desdir mai”

Noa va cantar "El cant dels ocells" acompanyada per músics palestins. Com a mínim amb aquesta actuació conjunta mostra una certa voluntat de conciliació. L'actuació també va ser corejada pels del boicot i per aplaudiments dels que volien ofegar el boicot.

Per altra part és molt difícil posar-se en la pell dels altres, i ja m'agradaria veure què dirien o farien els del boicot en les circumstàncies vitals de la Noa.

També hi ha el tema del referèndum d'Arenys de Munt i la manifestació feixista. Però això ho deixo per un altre dia.

Cap comentari: